Tanácsadás induló vállalkozásoknak

Kinek ajánljuk tanácsadásunkat?

 

Alapítás előtt lévő, vagy frissen alapított, most induló cégeknek, vállalkozásoknak

Tapasztalataink szerint működésük kezdeti fázisában lévő vállalkozások gyakran híján vannak a legfontosabb munkaügyi, adózási ismereteknek, ezért sokszor eleve nem a számukra megfelelő vállalkozási formában kezdik meg tevékenységüket. Gyakran azt sem tudják, hogy amit csinálnak az nyereséges lesz-e, számíthatnak-e arra, hogy valamikor meg fog térülni a vállalkozásba fektetett pénz. Ezért lényeges számukra lehetőleg még indulás előtt egy adótanácsadás és egy általános vállalkozói tanácsadás.

 

Üzleti tervezés, kockázatfelmérés

Mérjük fel még vállalkozásunk tényleges elindítása előtt, hogy várhatóan mekkora kereslet lesz arra, amit csinálni szeretnénk. Legyünk vele tisztában, hogyan, milyen eszközökkel, mekkora munkaerővel valósítható meg gazdaságosan.

 

Cégalapítás, adózás

Vállalkozásunk költségeinek a csökkentésére az egyik legegyszerűbb, egyben legjobb módszer a megfelelő vállalkozási és adózási forma kiválasztása. Ennek kiválasztásában segítünk.

 

Pénzügyi tervezés, vállalkozásfinanszírozási tanácsadás

Sok vállalkozást indítanak minimális tőkével, ezért nagyon fontos a rendelkezésre álló pénz minél ésszerűbb elköltése. Ha hitel felvételével történik, ugyanúgy tudnunk kell, mire fordítjuk a felvett hitelt, hogyan gazdálkodjunk vele, úgy hogy azt vissza tudjuk fizetni. Ez pedig a vállalkozás pénzügyeinek gondos megtervezését, és nyomon követését teszi szükségessé.

 

Miért ajánljuk tanácsadásunkat?

Frissen alapított, induló vállalkozások nagyon sokszor információhiánnyal küzdenek. Nem tudják, hová, kihez forduljanak, ha a szakmájukon kívül eső ismeretekre, információkra van szükségük.

Ezekre a tanácsokra, még a cégbejegyzés, a vállalkozás elindítása előtt szükség van, így elkerülhetőek a hibás döntések, melyek felesleges kiadással járhatnak.

 

Írjon nekünk!