Könyvelés

Alapvetően könyvelőiroda vagyunk. A többi szolgáltatásunk mind az ügyfeleink igényeinek hatására jött előtérbe.

Könyvelési szolgáltatásaink kapcsán a szakmai háttér mellett első számú fontosságúnak tartjuk a közvetlen ügyfélkapcsolatot, és a folyamatos elégedettség mérést.

Ha Önnek az egyik könyvelő munkatársunk végzi a számlák könyvelését, és egy másik a bérszámfejtést, akkor Ön velük fog kommunikálni, nem pedig harmadik személlyel.

 

Az online rendszerünk segítségével 100%-ban, naprakészen követheti a lekönyvelt számlákat, a pénztár aktuális állapotát, és a lekönyvelt számlák alapján várható ÁFA befizetési kötelezettséget csak úgy, mint számtalan más egyéb statisztikai számot, értéket.

 

Mit kap még minden ügyfelünk?

 

Minden ügyfelünk, akinek könyvelünk, teljesen ingyenes pályázati tanácsadást,figyelést és pályázatírás szolgáltatásban is részesülhet. Ez a szolgáltatásunk nem ügyfeleinknek évi 120.000 Ft-ba kerül.

Ez a pályázatírás esetében azt jelenti, hogy eredménytől függetlenül ingyenesen írjuk meg a pályázatokat. Sikeres pályázat esetén egy csekély sikerdíjat kérünk, melyet el lehet számolni a pályázati pénzből. Részleteket a pályázatok menüpont alatt talál.

Írjon nekünk!