Pályázati tanácsadás és pályázatírás Akár Ingyen

Csapatunk kisebb és nagyobb(50M+) vissza nem térítendő támogatást nyújtó pályázatok és támogatások megszerzésében is sikeres tud lenni a tapasztalatok alapján.
Ha úgy gondolja, hogy nem aknázta még ki a pályázati lehetőségeket, vagy nem is tudja, hogy pontosan mire lehetne pályázni, kérjen tőlünk egy időpontot. Kötelezettségek nélkül tudunk beszélni az aktuális lehetőségekről.

Mennyibe kerül?

 

Három különböző szerződési lehetősége van, ha minket választ.

1. Minden olyan ügyfelünknek, akik könyvelési partnere mi vagyunk, a folyamatos pályázatfigyelési szolgáltatás, és a pályázatírás is Ingyenes. Mindössze sikerdíjat kérünk, a megnyert vissza nem térítendő pénzek 6%-át. Ez azon ügyfeleinkre is vonatkozik, akik frissen szerződtek.

2. Egy éves folyamatos pályázatfigyelés és további költségekkel nem járó pályázatírás évi 120.000 Ft. Ezen kívül minden megnyert vissza nem térítendő pénz 6%-a a sikerdíjunk.

3. Kötöttségek nélkül, egy-egy pályázat megírása, leadása, és követése 50.000 Ft-tól. A pontos összeg a pályázat kiírásától függ. Ez esetben is 6%-os sikerdíjat kérünk a megnyert vissza nem térítendő pénzek után. Ez a csomag pályázatfigyelést nem tartalmaz.

Írjon nekünk!