Könyvelőváltás adminisztráció teljes átvállalása

2014-09-11

Több ügyfelünk a régi könyvelő partnerével való elégedetlenség ellenére, a könyvelőváltás nehézségei miatt halasztotta el a könyvelés áthozatalát hozzánk. A váltás az ügyfél szempontjából mindig problémamentesen zajlott le, hiszen mi átvállaltuk a teljes ügyintézést.

Szeretnénk megnyugtatni mindenkit. Egy könyvelőváltás nem akkora hercehurca, mint azt sokan képzelik, megfelelő partner esetén.

Tény, hogy átlagosan több kellemetlen beszélgetésen is túl kell esni a váltásnál, de hangsúlyozom, hogy mivel mi átvállaljuk ennek lemenedzselését teljes mértékben, ezért az ügyfeleinknek, Önnek mindössze pár hivatalos papírt kell aláírnia.

„Az áthozatal így drága?” Szokták feltenni a kérdést új ügyfeleik, de a válasz az, hogy természetesen nem, hiszen ingyenes. Mi is szeretnénk új ügyfeleket gyűjteni, nem fogunk senkit sem elriasztani azzal, hogy már könyvelőváltásért pénzt kérünk. Az a plusz munka, amit ebbe bele fektetünk, bőven megtérül az évek folyamán, ameddig ügyfelünk lesz. Reméljük, hogy tudunk segíteni abban, hogy sikeresen építse vállalkozását.

Írjon nekünk!