Bemutatkozik Online könyvelés szolgáltatásunk

2014-11-08

Egy komolyabb informatikai fejlesztési időszak után bemutatkozik online felületünk, melyet az online.financelab.hu oldalon érhet el. Itt a teljes könyvelést naprakészen követheti, láthatja, hogy a már lekönyvelt számlák alapján milyen adófizetési kötelezettségei várhatóak.

Ennél ráadásul még többet tud a felületünk. Grafikus kimutatásokat kaphat a cége pénzügyeiről, továbbá a felület, és a mögötte működő rendszer lehetővé teszi ügyfeleinknek a teljes online ügyintézést, dokumentumleadásokat, így a teljes online könyvelést.
Amennyiben ez Önnek kényelmesebb, ezentúl egyáltalán nem kell a dokumentumok leadása miatt hozzánk bejönnie, de természetesen örülünk neki, ha néha meglátogat minket. A tanácsainkat mindig szeretjük személyesen elmondani ügyfeleinknek.

Amennyiben még nem ügyfelünk, de kíváncsi az online felület lehetőségeire, nyugodtan kipróbálhatja. Az említett oldalon lépjen be a ”teszt” felhasználónévvel és a ”tesztjelszo” jelszóval, és egy valójában nem létező demó cég adatait, ábráit, grafikonjait, várható kötelezettségeit, pénzügyeit tekintheti meg.

Írjon nekünk!